BARTIN / MERKEZ - Bartın Anadolu İmam Hatip Lisesi

e-Twinning

Mrt

Okulumuz Matematik Öğretmeni Selin Tan'in koordinatörü olduğu "Never Be Silent Never Be Thursy - Susmayacagiz Susamayacagiz" adlı eTwinning projemiz kapsamında Su Verimliliği, Suyun etkin kullanımı, tasarrufu hakkında farkındalık oluşturmak amacıyla Okul Müdürümüz Mustafa SERENLİ ve İl Müdürlüğümüzden Tarımsal Altyapı ve Arazi Değerlendirme Şube Müdürü Teoman Tuğ PEHLİVAN'ın katılımıyla ve Şube Müdürlüğü Teknik personellerinden Mühendis Ergin BİLGİN'in sunumuyla 22 Mart Dünya Su Günü kapsamında öğrencilerimizle toplantı gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Okulumuz Matematik öğretmeni Selin TAN’ın kurucusu olduğu Never Be Silent Never Be Thursty adlı eTwinning projemiz kapsamında öğretmenimiz Selin TAN, okulumuz Fizik öğretmeni Yahya MACİT ve projede görev alan öğrenciler Bartın ili su kullanımı ve suyu korumak için yapılan çalışmalar hakkında bilgi almak için Bartın DSİ ‘ye ziyaret gerçekleştirdiler. Ziyaret  esnasında öğrencilerimize  desteğini esirgemeyen Bartın DSİ Müdürlüğüne, Sn. Bünyamin KARAHAN’a  ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyoruz.

Mrt

eTwinning projesi kapsamında okulumuz Matematik öğretmeni Selin TAN liderliğinde projede görev alan öğrenciler suyun bilinçli kullanımına dikkat çekmek için okul panosu düzenlediler.

Ara

Okulumuz Matematik Öğretmeni Selin Tan koordinatörlüğünde Romanya ve Türkiye'nin farklı şehirlerindeki okulların da yer aldığı 11 ortaklı "Susmayacağız Susamayacağız (Never Be Silent Never Be Thirsty)" adlı eTwinning projemiz ulusal ajans tarafından onaylandı. Fizik Öğretmenimiz Yahya Macit'in de proje yürütücüsü olarak yer aldığı eTwinning projesinde gittikçe tükenen su kaynaklarını korumak, bilinçli su tüketimi konusunda farkındalık yaratmak amaçlanıyor. Su olmadan yaşam olmaz, ilerde susamak istemiyorsak sesimizi çıkarmalıyız. Biz susmayacağız, susamayacağız..

Proje çalışmalarına başlayan öğretmen ve öğrencilerimize çalışmalarında başarılar diliyoruz...