BARTIN / MERKEZ - Bartın Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF YKS

Mrt

HEDEF YKS Veli Oturumu son sınıf öğrenci velilerimize yönelik olarak Rehberlik Öğretmenimiz Derviş BAHAR tarafından gerçekleştirildi.

Şbt

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün "Kariyer Buluşmaları Projesi" kapsamında düzenlemiş olduğu Kariyer günlerine katılım sağladık.

Şbt

HEDEF YKS kapsamında deneme bazlı sınav analizlerimizi Pazartesi günü saat 14.00'de rehberl öğretmenimiz Derviş BAHAR yönetiminde gerçekleştireceğiz.

Şbt

Okulumuz Rehber Öğretmeni Derviş BAHAR tarafından son sınıf öğrencilerimize girecekleri YKS sınavı için kılavuz bilgilendirmesi yapıldı.

Şbt

Hedef  YKS 2024 Projesi kapsamında 12. sınıflarımıza Şubat Ayı Deneme Sınav Uygulaması yapıldı.

YKS Soru-Cevap ayrıntılı bilgi için TIKLAYINIZ

Şbt

Okulumuz Gezi Kulübü Bartın Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi ve Edebiyat Fakültesine gezi düzenlediler.

Şbt

Milli Savunma Üniversitesi'nin etkin bir şekilde tanıtılarak görünürlüğünün arttırılması, ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören öğrencilerimize MSÜ öğrenci temin süreçlerinin doğru bir şekilde anlatılması amacıyla "Milli Savunma Üniversitesi 2023/2024 Yılı Yüz Yüze Tanıtım Faaliyetleri" başlığı altında gerçekleştirilen programda Milli Savunma Üniversitesi' nin tanıtımı, tercihler, seçim ve eğitim süreçleri hakkında da detaylı bilgiler verildi.

Düzenlenen tanıtım programı öğrencilerin; Milli Savunma Üniversitesi ile ilgili merak ettikleri sorulara yanıt buldukları soru-cevap bölümü ile tamamlandı.

Ock

9,10,11 ve 12. sınavı öğrencilerimize Kazanım Değerlendirme ve TYT deneme sınavı uygulanmıştır.Sınava katılan tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ara

HEDEF YKS PROJESİ kapsamında okulumuzda gerçekleştireceğimiz DENEME SINAVLAR takvimimizi oluşturduk.